Huachuma/San Pedro groepsceremonie

Friday  22 March  2019  9:00 AM    Saturday  23 March  2019 12:00 PM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  1052

Het gebruik van deze cactus is 3500 jaar oud en komt traditioneel uit het Andesgebergte uit Zuid-Amerika.
Het is een zachte healer en kan ons helpen om "de illusies van de wereld" los te laten, om liefde en enthousiasme voor het leven weer aan te wakkeren en om de wereld als goddelijk te ervaren.
We werken met dit medicijn om dezelfde redenen als in het verleden: om disbalans binnen ons geestelijke, emotionele, mentale en of fysieke aspect te helen en door middel van de profetische en voorspellende kwaliteiten van deze plant naar de toekomst te kijken.
Huachuma’s leer is visionair en geen hallucinogeen zoals Ayahuasca. De effecten zijn ten eerste, een dromerige staat, dan geweldige visioenen, een opheldering van alle geestvermogens en vervolgens onthechting, een soort van visuele kracht waar ook het zesde zintuig deel van uitmaakt, de telepathische toestand waar binnen je jezelf kan verplaatsen in tijd en materie, zoals het in gedachten verplaatsen naar een verre dimensie.
Omdat we allemaal uniek zijn, zal de ervaring van persoon tot persoon verschillen en ook uniek zijn. Het is een persoonlijke ontdekkingsreis van het zelf en het universum. De dag dat je Huachuma ontmoet zul je nooit vergeten, een ervaring vol licht en liefde, die je leven voorgoed kan veranderen ... en altijd ten goed
Dit alles doen we in de veilige Cygnus setting. Het vuur zal de gehele ceremonie branden en ook maken wij dankbaar gebruik om alles wat ons niet meer dient in zich op te laten nemen en te verteren .
Er is een deels vast programma en zullen alles ondersteunen met (live) muziek, klanken, ademhalingsoefeningen en heel veel liefde.
Kosten: € 170,- p.p. (incl. eten en drinken). Blijven overnachten mag ook voor €10,- p.p. (incl. ontbijt)
LET OP! Max. 5 deelnemers!!! Dus wees er snel bij!
Wij kijken er alweer helemaal naar uit jou te mogen ontvangen ♥
Wens je meer info of wil je je aanmelden? Kijk op de website www.cygnus-zoetermeer.nl of stuur ons een mail via info@cygnuszoetermeer.nl
Wie weet tot ziens !
Warme hartegroet,
Team Cygnus

food
Nearby hotels and apartments
Cygnus ZuidOost
Marktstraat, Budel, Noord-Brabant, Nederland
Cygnus ZuidOost
Marktstraat, Budel, Noord-Brabant, Nederland