In het spoor van de wolf

Sunday  26 May  2019  8:00 AM    Sunday  26 May  2019 1:00 PM
Save Saved
Last update 27/05/2019
  2536

In het spoor van de wolf
Een training speciaal voor mannen. Het Wolvenspoor leert je beter naar je mannelijke intelligentie te luisteren. Door je eigen territorium beter te bepalen kun je fundamentele keuzes maken welke ertoe bijdragen je eigen levensdoel meer helder te krijgen, en het juiste pad te bewandelen.
www.idodidid.com
__________
26 MEI - 08:00 UUR
Een training speciaal voor mannen
__________
Dit voorjaar presenteert Idodidid een training finaal gericht op mannen. Het gekozen thema is een effectieve beweging om je eigen kracht en potentieel beter te leren doorgronden.


In onze optiek is natuur de beste leerschool. Recent heeft de wolf zich definitief in Nederland gevestigd. De intelligente eigenschappen van de wolf zijn een bron van inspiratie. Het staat aan de basis van deze workshop.
In de snel razende wereld lijkt het alsof er steeds minder ruimte is om stil te staan, om met aandacht de condities van je innerwezen te peilen. En dat terwijl reflectieve momenten juist zo belangrijk zijn om je authentieke koers te kunnen blijven varen en naar hartenlust te leven.
Om meer zicht te krijgen op de eigen intrinsieke behoeftes en diep gekoesterde verlangens zal Iddo gedurende een ochtend een groep mannen mee op sleeptouw nemen.
De boerderij van de Ackerdijkse Plassen, nabij Rotterdam gelegen, is tijdens deze sessie de inspirerende biotoop. Het energieke programma zal zowel lichaam als geest ontwikkelen.

Het thema van zondag 26 mei is:
COMMUNICEREN
Gedachtes zijn voor de buitenwereld onverstaanbaar. Wanneer je geestesarbeid wilt omzetten in expressieve daden moet je effectief communiceren. Innerlijke conflicten kunnen de beweging daar naartoe onbedoeld in de weg zitten. Je leert deze ochtend gedachtes op een duidelijke manier te verwoorden.
We gaan eventuele onenigheid benoemen en deze onder ogen zien. Je zult inzien dat zuivere communicatie uiteindelijk niet iets is van alleen maar woorden. Met een aantal inzichtelijke daden leer je een oprecht persoonlijk verhaal helder te krijgen en krachtig over te brengen op de ander.

08:00 uur Ontvangst op de Ackerdijkse Plassen
08:15 uur Inleiding door Iddo
08:30 uur Stevige hike van 8 km om het natuurgebied
10:00 uur Power yoga
10:45 uur Filosofie: aan de hand van het thema
11:45 uur Meditatie: bewuste integratie van de filosofie
12:30 uur Lunch
13:00 uur Einde programma
Matjes en meditatiekussens zijn aanwezig. Ervaring met yoga is geen vereiste.
Het adres van de Ackerdijkse Plassen is Rijkstraatweg 125, 2629 JE Delft (navigatie adres), net ten noorden van Rotterdam.
__________
De prijs voor deze dag bedraagt € 75,-
De prijzen zijn exclusief service kosten, maar inclusief koffie, thee, een lichte lunch en versnaperingen.
Tip: kom samen met je beste vriend.
Contact: info@idodidid.com

food sports workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Ackerdijkse Plassen
Rijkstraatweg 125, Pijnacker, 2641, ZH, Netherlands
Ackerdijkse Plassen
Rijkstraatweg 125, Pijnacker, 2641, ZH, Netherlands
Event from eventbrite.nl