Gratis Qigong Workshops 'Falun Dafa' in Roosendaal

Sunday  14 January  2018  10:00 AM    Sunday  29 December  2019 12:00 PM
Save Saved
Last update 26/01/2018
  97

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.
Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.
Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u tot 12u terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom!
Voor een seintje vooraf: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27

Falun Dafa

Nearby hotels and apartments
Burgemeester Godwaldtpark
Takspui 2, Roosendaal, 4706, NB, Netherlands
Burgemeester Godwaldtpark
Takspui 2, Roosendaal, 4706, NB, Netherlands
Event from eventbrite.nl