Gaypride Amersfoort

Thursday  20 July  2017  7:00 PM    Friday  21 July  2017 3:00 AM
Save (1.7K) Saved (1.7K)
Last update 22/07/2017
  123

Donderdag 20 juli is de 15e editie van de Gaypride Amersfoort.

Naast het feest op de Hof met DJ’s, Drag Queens en live acts zijn er ook diverse andere onderdelen. Ben je homo, lesbisch, bi, transgender of hetero, jong, oud? Zin in een feestje, of om sportief bezig te zijn, iedereen is welkom!

Op de Groenmarkt zal dit jaar voor de 2e keer Améézing Pink worden georganiseerd. De band speelt bekende nummers uit de Homo Top-100 en andere funky nummers en het publiek zingt mee.

Voor lesbo's, homo's, bi's, transgenders en in dubio's tot en met 18 jaar wordt samen met Jong&Out Amersfoort een dance-feest georganiseerd op het lieve Vrouwenplein, aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren.

De Rainbow Run is een ‘social run’ van 2,5 of 5 kilometer door de binnenstad van Amersfoort. Start en finish zijn op het Lieve Vrouwekerkhof. Onderweg verzamel je polsbandjes in alle kleuren van de regenboog.

Stichting Keiroze Amersfoort organiseert voor de 2e keer een Pride Walk. Samen met een afvaardiging van de gemeente Amersfoort en de LHTB organisaties wordt een meterslange vlag door het centrum van de stad gedragen.

music concerts discos nightlife
Nearby hotels and apartments
Gaypride Amersfoort
Hof 18, Amersfoort, Netherlands
Gaypride Amersfoort
Hof 18, Amersfoort, Netherlands
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.