Free Magic Oil Evening

Friday  25 January  2019  7:30 PM
Save Saved
Last update 08/03/2019
  1127

De kracht van essential oils en ???? GRATIS ITOVI WELLNESS SCANS ????
Wil jij meer weer weten over Essentiële oliën?
Wil jij weten wat er voor jouw mogelijk is?
Je bent van harte uitgenodigd voor deze gratis MAGIC EVENING!
Gedurende deze avond vertellen we je meer over de Young Living oliën en krijg je een gratis iTOVi scan.
Wat is een iTOVi?
De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheids evaluatie genereert. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.
Hoe werkt het?
Alles op aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie. De iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.
Het rapport
Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie van de oliën en supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke oliën of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven.
Door de aanbevolen essentiële olie (en evt. supplementen) te gebruiken kun je vervolgens je lichaam en geest ondersteunen en de frequenties van je lichaam terug in balans brengen.
De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.
Kom je ook? Laat het ons dan even weten door via dit evenement op gaat te klikken!✨♥️

Nearby hotels and apartments
Oliemolenweg, Heerlen, Limburg, Nederland
Oliemolenweg, Heerlen, Limburg, Nederland
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.