Fever of Live Kermis vrijdag

Friday  12 October  2018  9:00 PM    Saturday  13 October  2018 2:30 AM
Save Saved
Last update 14/10/2018
  927

Fever of Live Kermis Vrijdag 12 oktober -21:00 uur – entree gratis
Op veler verzoek hebben we ze voor de Kermis weten te strikken FEVER OF LIVE is back!
Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.
“Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken”, is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LPs hebben ook veel live albums gezeten…
Inmiddels is de band ook een graag geziene gast op festivals, waar de muziekliefhebber zijn hart kan ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s die ter plekke geïmproviseerd worden. Dat maakt een optreden altijd verrassend en 100% eerlijk. What you see, is what you get!
Wapenfeiten van de band zijn optredens met frontman en zanger Walter “Witte Waanzin” Nita en optredens met René Innemee & Band. “Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning”, aldus de band.
Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. Publieksparticipatie wordt verwacht!

concerts
Nearby hotels and apartments
Bovenststraat 34, 6101 EL Echt, Limburg
34 bovenststraat, echt, 6101
Bovenststraat 34, 6101 EL Echt, Limburg
34 bovenststraat, echt, 6101
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.