Erwin Van Ligten & Beatrice Van Der Poel - Forever 27

Friday  22 March  2019  8:30 PM    Friday  22 March  2019 10:30 PM
Save Saved
Last update 23/03/2019
  311

FOREVER 27: De club 27 : Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Robert Johnson, Amy Winehouse e.a.
De artiesten van deze “27 club” inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+)
Zij interpreteren de songs op een eigen manier door het bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice die bovendien smeuïge details vertelt over de soms bizarre en mysterieuze dood van deze legendarische artiesten…
Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stem-actrice. In de jaren negentig was ze succesvol met de band Beeswamp en maakte een geslaagde overstap naar het theater. Ze zingt voornamelijk eigen Nederlandstalig werk en bewerkt ook stukken van anderen zoals van Maarten van Roozendaal, Jean Pierre Rawie, Wim Brands en Jimi Hendrix. Haar voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en werd goed ontvangen met 4 sterren recensies. Onlangs kwam haar nieuwste album Montere Weemoed uit n.a.v. de gelijknamige theatervoorstelling met auteur Thomas Verbogt. Beatrice is ook radio DJ bij 40upradio.nl/NHradio en leest veel luisterboeken voor o.a. de best-seller "Judas" van Astrid Holleeder.
Gitarist Erwin van Ligten werkte talloze musici als Bertus Borgers, Barry Hay, George Kooymans, Herman Brood, Jan Akkerman, Julya Lo’ko, Frederique Spigt, the Alessi Brothers en Berget Lewis. De Volkskrant noemt hem “de Nederlandse Ry Cooder”. Zijn gitaarstijl kenmerkt zich als Bluesy, melancholiek met een “Indische twist”.
Dit najaar zal zijn nieuwe album verschijnen.
Zang, teksten, gitaar en lapsteel: Beatrice van der Poel
Gitaren en zang: Erwin Van Ligten
tekstbijdrage van Thomas Verbogt
regie: Woody Richardson Laurens
www.beatricevanderpoel.nl
www.erwinvanligten.com
©Fotografie : Suus Suiker

music concerts discos theater
Nearby hotels and apartments
Het Oude Raadhuis
Hoofdweg, Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland
Het Oude Raadhuis
Hoofdweg, Haarlemmermeer, Noord-Holland, Nederland
Event from demeerse.nl