Emotioneel in Balans met Essentiële Oliën - incl. sample & 2 presentjes

Wednesday  18 October  2017  11:00 AM    Wednesday  18 October  2017 1:00 PM
Save (1) Saved (2)
Last update 19/10/2017
  265

Heb je wel eens last van stress, boosheid, somberheid of andere heftige emoties? Wie niet, zou ik bijna zeggen!

Wat steeds duidelijker wordt is dat alle emoties, zowel de prettige, als de minder prettige, invloed hebben op onze lichaam en geest. Te veel negatieve stress kan onder meer leiden tot vermoeidheid, burnout, depressie en darmproblemen bijvoorbeeld. Om gezond te blijven is het dus belangrijk dat we emotioneel in balans zijn.

Essentiële oliën kunnen helpen om ons emotionele evenwicht te herstellen of te bewaren. Ze werken via het zenuwstelsel en de bloedbaan in op de psyche, de organen en het gehele lichaamssysteem, en zetten daarmee een krachtig genezingsproces in gang.

Wil je meer weten over dit interessante onderwerp? Over hoe je jezelf of de mensen van wie je houdt kunt helpen om een betere emotionele balans te krijgen? Schrijf je dan in voor onze workshop die gehouden wordt bij Flow Yoga Leiderdorp, een locatie met een fijne, positieve energie.

Als deelnemer krijg je een Emotions & Essential Oils Wheel, zodat je na afloop van de workshop ook op kunt zoeken welke oliën je kunt gebruiken bij bepaalde emoties. Verder krijg je een sample olie . En last but not least krijg je een aroma inhalor, zodat je jouw favoriete olie altijd bij je hebt in een kleine, makkelijke verpakking.

Tot de 18e!

Hartelijke groet,

Frank Oddens & Jessica Bek

workshop
Nearby hotels and apartments
Flow Yoga: Splinterlaan 154c, Leiderdorp
Leiderdorp, South Holland, Netherlands
Flow Yoga: Splinterlaan 154c, Leiderdorp
Leiderdorp, South Holland, Netherlands
Dress Code: Casual