Emotioneel in Balans EFT live event

Saturday  23 February  2019  10:00 AM    Saturday  23 February  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 24/02/2019
  2211

EFT live event komt terug!


Na het enorme succes van het EFT live event op 1 juni 2018, heb ik besloten dit evenement te herhalen. Dus, heb je het gemist? Nu je kans om deze dag alsnog te ervaren.

Al 15 jaar help ik mensen emotioneel weer in balans te komen. Dat doe ik in mijn praktijk in alle beslotenheid, maar dat samen ervaren geeft een enorme boost. Het is voor mij een feest als ik jou kan helpen je weer helemaal happy te voelen. En een feest zal het zeker worden deze dag als jij een stuk lichter de dag kan afsluiten. Dus ik heb zin om alles uit de kast te trekken om schoon schip te maken in jouw emotionele innerlijke wereld.

Spreekangst
faalangst
stress
je down voelen
geen energie hebben
je niet goed genoeg voelen
nare jeugdherinneringen
negatieve denkpatronen of
belemmerende fysieke klachten;

ze hebben allemaal een emotionele oorsprong. Het hoeft niet maanden of jaren te duren om je daarvan te bevrijden. Erover praten gaat het niet oplossen. We moeten deze emotionele beperkingen oplossen daar waar ze zich bevinden: in ons gevoel. Voelen is iets anders dan praten. Voelen is ervaren. En ik laat je graag ervaren hoe jij die beperkenden emotionele gevoelens kunt oplossen en loslaten voor altijd.

Je gaat je direct beter voelen, vrijer voelen. Misschien sta jij opeens zonder vrees op het podium of verdwijnt dat negatieve gevoel over jezelf nu voorgoed. Ideeën over perfect te moeten zijn, controle te moeten houden waardoor je niet kunt genieten van je leven en jouw sucessen, kun je echt veranderen. Of voel jij je beperkt door fysieke klachten die, veroorzaakt door stress maar niet willen verdwijnen?


Kom naar het EFT live event op 23 februari in de Roos in Amsterdam

Wat is EFT? Emotional Freedom Techniques is een eenvoudige klopmethode om negatieve emoties mee te neutraliseren. Iedereen kan dit leren en iedereen kan hiermee effectieve resultaten boeken. Je hoeft geen ervaring te hebben met EFT om aan dit event mee te doen, je leert het die dag. En je leert nog veel meer, want EFT is niet de enige methode waarmee ik werk om jou weer helemaal happy te laten voelen.

Deze dag ben ik er voor jou en voor iedereen die wil ervaren hoe je emotioneel weer in balans kan komen. We oefenen met elkaar, ik vertel je al mijn beste tips, en ik deel mijn kennis en ervaring. We kunnen lachen en huilen, boos worden of angstig, uiteindelijk zijn het maar emoties. Jij bent je emoties niet. Wil jij je leven laten bepalen door je angst, door emoties die jou beperken te zijn wie je wilt zijn, of wil je leren hoe je op een voudige wijze je emoties kunt benaderen als een informatiebron. Wil jij een tool hebben waarmee jij je emoties kunt sturen in plaats van dat jouw emoties jou sturen?


Geef je dan nu op voor deze transformerende dag op 23 februari in De Roos in Amsterdam

  • Inloop vanaf 9:30
  • Aanvang: 10:00
  • Eindtijd: 17:00

Jouw investering voor deze transformerende dag: 125 euro

Boek je voor twee personen? Bespaar 40 euro op twee tickets.

Dit is inclusief koffie / thee en een heerlijke lunch. Je gaat een geweldige dag beleven!

Disclaimer: bij deelname aan dit evenement neem je volledig je eigen verantwoordelijkheid over je welzijn. Dit evenement is niet geschikt voor mensen met ernstige psychische problemen. Bij twijfel, neem contact met mij op: info@eqlibre.nl

 

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Zie voor bereikbaarheid van de locatie: www.roos.nl/contact/

 

Wat is het restitutiebeleid?

Na bestelling en betaling van je toegangsbewijs kun je in principe geen geld terug krijgen. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan mag je een ander voor jou in de plaats laten komen. Neem in dat geval contact met mij op: info@eqlibre.nl

 

food nightlife
Nearby hotels and apartments
De Roos
183 Pieter Cornelisz Hooftstraat, Amsterdam, 1071, NH, Netherlands
De Roos
183 Pieter Cornelisz Hooftstraat, Amsterdam, 1071, NH, Netherlands
Event from eventbrite.nl