Eelke Kleijn Native Instruments demo KEYMUSIC Rotterdam

Thursday  13 December  2018  7:00 PM    Thursday  13 December  2018 9:30 PM
Save Saved
Last update 14/12/2018
  1052

Native Instruments New Products Demo met Eelke Kleijn & product specialist Maarten Dijkman. 

De afgelopen weken heeft Native Instruments maar liefst 19 nieuwe producten geïntroduceerd. Zo verscheen er een MK3 versie van de MASCHINE MIKRO, een MK2 versie van de KONTROL S88, werd de KOMPLETE reeks geüpdatet naar versie 12, kwam Native Instruments met een geheel nieuwe budget vriendelijke KONTROL A-serie keyboard reeks, en lanceerde het tot slot 2 nieuwe TRAKTOR modellen, de KONTROL S2 Mk3 en de KONTROL S4 MK3.

De hoogste tijd om deze producten tijdens een demo avond bij KEYMUSIC onder de loep te nemen!

Eelke Kleijn, een moderne, multi-getalenteerde DJ/ producer die zowel dance muziek als film muziek componeert, zal tijdens de demo laten zien welke rol de Native Instruments producten spelen in zijn productie proces.  

Hierbij zal hij een track van zijn nieuwe artiesten album ‘Moments Of Clarity’ ontleden. Ook zal Eelke dieper ingaan op het produceren voor media en film en daarbij laten zien hoe hij een idee uitwerkt tot een complete track.

Product specialist Maarten Dijkman zal zich tijdens het tweede gedeelte van de demo volledig richten op de nieuwe producten voor zowel de DJ als de producer.

Hierbij maakt hij gebruik van de MASCHINE MIKRO MK3, de KONTROL A49 en de TRAKTOR KONTROL S4 Mk3, maar uiteraard is hij er ook voor vragen over de overige producten. 

Toegang is gratis, maar plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan!

music discos cinema
Nearby hotels and apartments
KEYMUSIC Rotterdam
191 Ceintuurbaan, Rotterdam, 3051, ZH, Netherlands
KEYMUSIC Rotterdam
191 Ceintuurbaan, Rotterdam, 3051, ZH, Netherlands
Event from eventbrite.nl