DE DRIE MUSKETIERS - 18 Juli

Thursday  18 July  2019  9:00 PM    Thursday  18 July  2019 10:30 PM
Save Saved
Last update 19/07/2019
  1972

Slapstick en spektakel vechten om aandacht, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl 7 acteurs de degens opnemen, en 14 anderen een virtuoze dood tegemoet gaan. De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de middeleeuwen. 
___________________________________________________

Het theater is vanaf 18:30 uur open. De voorstelling begint om 21:00 uur.

Ook deze zomer kan er voorafgaand aan de voorstelling gedineerd worden in het Bosrestaurant of kunt u genieten van een picknickmand met heerlijke hapjes. Voor bezoekers van het restaurant wordt een zitplaats op de tribune gereserveerd! De picknickmand en de diners kunnen tot 24 uur voor aanvang worden gereserveerd.

U kunt tot 7 dagen voor aanvang zelf, via de inlog in uw bevestigingsmail, uw tickets wijzigen naar een andere datum, mits de capaciteit dit toelaat. Indien de voorstelling wordt geannuleerd i.v.m. zeer slecht weer ontvangt u automatisch een code waarmee u kosteloos voor een andere datum kunt reserveren.

theater food
Nearby hotels and apartments
Amsterdamse Bostheater
7 De Duizendmeterweg, Amstelveen, 1182 DC, NH, Netherlands
Amsterdamse Bostheater
7 De Duizendmeterweg, Amstelveen, 1182 DC, NH, Netherlands
Event from eventbrite.nl