Dirty Monkey Run 2018 (Mud-obstakelrun)

Sunday  23 September  2018  7:13 PM
Save Saved
Last update 25/09/2018
  1212

In 2017 werd voor de eerste keer de DMR georganiseerd. Het werd, zoals de bedoeling was, een heel mooi laagdrempelige eendaags evenement voor een brede groep sportieve liefhebbers, waaraan meedoen belangrijker was (en is) dan winnen.

Kortweg gezegd: It's not a race, but a challenge! 

Daarnaast ging het ook om uitdaging, vet smerig worden, en de combinatie van veel plezier en een overdosis aan gezelligheid.

Niet alleen voor de deelnemers/sporters, maar ook voor de geschatte duizenden bezoekers die niet alleen op de Combibaan Arena zelf, maar ook langs de vele hotspots aan het 6 km lange parcours konden plaatsnemen. 

Afgaande op de vele reacties van de bijna 1000 deelnemers en de vele bezoekers was de eerste editie van de DMR een meer dan fantastisch evenement.

 

Deze mooie challenge is in eerste instantie bedoeld als een evenement van importantie voor de helaas steeds schaarser wordende winter activiteiten. 

Met de DMR hebben we een mooie happening aan het scala van activiteiten van de Combibaan toegevoegd, met goede vooruitzichten op een mooie toekomst.

Een sportieve activiteit die mede een bijdrage gaat leveren aan het duurzaam in stand houden van de Combibaan Gramsbergen.

 

DMR 2018:

Na editie 2017 hebben wij veel positieve feedback gehad en hebben daar goed naar geluisterd, waar nodig is het parcours verandert en uitgebreid met diverse nieuwe elementen.

Tevens hanteren wij dezelfde inschrijf tarieven van de DMR 2017 en verlengen zelfs het parcours, dus geef je op en laat je verassen. Net als 2017 hebben wij een maximaal aantal deelnemers vastgesteld per afstand.

sports soccer volleyball winter sports athletics summer sports Sport Competitions
Nearby hotels and apartments
Gramsbergen
Kanaaldijk 3, Gramsbergen, 7783, Overijssel, Netherlands
Gramsbergen
Kanaaldijk 3, Gramsbergen, 7783, Overijssel, Netherlands