De Nieuwjaarsborrel van 2019

Tuesday  1 January  2019  4:00 PM    Wednesday  2 January  2019 2:00 AM
Save Saved
Last update 03/01/2019
  430

Om 16.00 uur gooien we de deuren open voor de Nieuwjaarsborrel. Al jaren een traditie en een van de gezelligste dagen van het jaar. Proost samen met je vrienden en (oude) bekenden op het nieuwe jaar. Van 16-17 uur prosecco on the house, totdat we niet meer tussen de mensen kunnen doorlopen... Samen met jullie gaan we er weer een mooi feest van maken!
Dankzij Klatsch und Klatsch & Friends pak je zeker weten een feestje mee op de eerste dag van 2019! De beste hits uit de 80s en 90s worden gemixt met de tofste tracks van nu en uit de zero’s waardoor je binnen no time niet meer stil kunt blijven staan.
Marc & Robert aka Klatsch&Klatsch zijn al jaren de best geboekte 80's & 90's DJ's uit de regio. Denk aan Indian Summer Festival, Popweekend knallende sluitingsact en de beroemde We All Love The 80s feestjes!
Dit jaar nemen ze hun vrienden mee. De knappe MC/zangeres Nicole en de fantastische saxofonist Tim Bakker on sax.
Samen hebben ze maar een doel: jullie een onvergetelijke avond te bezorgen met een fantastische sfeer en de lekkerse muziek zodat je helemaal los kunt gaan op de dansvloer!. Trek je dancing shoes aan en ga los tijdens deze boombastic party!

discos nightlife festivals party
Nearby hotels and apartments
Wonder's schagen
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.