Cure Festival ✙ 13 May ✙ Music Dome

Saturday  13 May  2017  10:00 PM    Sunday  14 May  2017 5:00 AM
Save (358) Saved (359)
Last update 15/05/2017
  93

✙ CURE FESTIVAL
---------HOUSE---------
Line-up:
✙Lucas & Steve
✙Sandro Silva
✙Pep & Rash
✙Steve Turnt & Major Dreamin'
✙Dastic
✙Morello Twins
✙Jordy Verhex

Tickets:
Cure Festival Ticket : €10,-

Information:
Minimum age 16

Event:
Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van CURE FESTIVAL.

Muziek verwoordt waar woorden soms tekortschieten, daarom hebben wij gekozen voor een muziekfestival om kanker nogmaals onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing.

Door middel van ticketsales willen we geld inzamelen voor het KWF-kankerfonds en tegelijkertijd een super feest neerzetten!

Motivatie:
Steven Voesten heeft in 2015 met zijn bedrijf AYO EVENTS 'Kings Night' en 'Freedom Night' opgezet in Weert. Ook heeft hij al verschillende podiums mogen betreden onder zijn alias: DJ Steve Turnt.

Helaas is Steven gediagnosticeerd met Hodgkin (lymfeklierkanker). Hij is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, hij wil hier wat positiefs van maken. De entertainment-industrie is waar zijn hart ligt en hier wil hij dan ook wat mee doen gedurende deze heftige periode. Dit is dan ook de aanleiding geweest voor CURE FESTIVAL.

Donate through KWF: https://acties.kwf.nl/curefestival

music discos nightlife business festivals
Nearby hotels and apartments
Music Dome
Roda JC Ring 3, Kerkrade, 6466, Netherlands