Chinese Yoga 'Falun Dafa' - Workshops in Roosendaal

Sunday  21 July  2019  10:00 AM    Sunday  18 August  2019 12:00 PM
Save Saved
Last update 19/08/2019
  5948

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.
Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u tot 12u terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom!
Contactpersoon: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27  of 
nl.falundafa.org

culture sports philosophy education workshop yoga Training
Nearby hotels and apartments
Roosendaal, 4706, Noord-Brabant, Nederland
Roosendaal, 4706, Noord-Brabant, Nederland
Event from nl.falundafa.org