Bottle of Blues Live!

Saturday  16 March  2019  8:00 PM    Sunday  17 March  2019 0:00 AM
Save Saved
Last update 18/03/2019
  591

De bluesband Bottle of Blues’ bestaat nog niet zo lang. Dat laatste kan niet gezegd worden van de leden van de band, die alle drie al heel wat jaren muziek maken. Gitarist Jerry Vermeer heeft zijn jeugd doorgebracht in Canada, speelde ooit professioneel ijshockey in Eindhoven en is al jaren bekeerd tot de muziek. Hij speelt in diverse bands maar blues is zijn liefde. Tony Goedhoop is in Paramaribo geboren en heeft een flink deel van zijn leven achter het drumstel doorgebracht. Hij speelde en speelt nog steeds in een aantal verschillende bands, doet studiowerk, en zijn liefde voor Afro-Caribbean muziek hoor je doorklinken als hij blues speelt. Bassist Rob de Vos is ooit in Amsterdam geboren maar woont al heel lang in het zuiden van het land. Hij heeft zijn hele leven blues gespeeld, o.a. in de Limburgse bluesband Beau Boots.
Het repertoire bestaat behalve uit eigen werk uit afwisselde bluesmuziek vanaf de jaren ’60. Regelmatig schuurt die blues tegen andere muziekstijlen aan: soms is het funky en jazzy en dan weer neigend naar bluesrock of folkblues. Een ding staat vast: ze spelen alléén wat ze zelf leuk vinden om te doen, en dat zie je aan het plezier dat ze erin hebben!
Wil jij hier bij zijn, bestel dan snel je kaarten via onderstaande link. Let op, ook nu zijn er weer een beperkt aantal kaarten! Vol=Vol!

concerts blues
Nearby hotels and apartments
Anja van de Smid
Schoolstraat, Horst aan de Maas, Limburg, Nederland
Anja van de Smid
Schoolstraat, Horst aan de Maas, Limburg, Nederland
Event from ticketcrew.nl