BODY & VOICE

Saturday  16 December  2017  1:30 PM    Saturday  16 December  2017 4:00 PM
Save Saved
Last update 09/05/2018
  25634

BODY & VOICE is een healing workshop, waarin de resonans van je stem je leidt naar diepe lagen in jezelf. Ieder aspect van je stem vertelt jouw innerlijke waarheid, het wil gehoord worden! Het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam wordt in beroering gebracht, en opent liefdevol naar innerlijke vrede en harmonie

DE WORKSHOP DUURT 2,5 UUR EN KOST 35 EURO

Stem is onderdeel van het lichaam, als je je stem te gebruikt resoneert je hele lichaam mee. Hoe ervaar je je eigen stem, hoe klinkt- en voelt het? Bedenk wat voor boodschappen je overbrengt op je toehoorders, al of niet zo bedoeld…

 Caroline begon haar 'stemwerk' ruim 30 jaar geleden als opera zangeres. Door de jaren heen realiseerde ze zich dat haar werk, naast het zingen van geweldige muziek zoveel meer inhoudt. Ze ontdekte dat haar vocale ontwikkeling in wezen haar spirituele pad omvat, haar persoonlijke groei, een weg van 'purifying and harmonizing'. Toen ze eenmaal de helende kwaliteiten van de stem inzag, was de healer in haar geboren.

Caroline: “Tijdens mijn zangopleiding leerde ik om me zelf iedere dag opnieuw te “tunen”. Iedere dag is anders, en toch moest ik altijd in staat zijn om zowel in de diepe krochten als in de hemelse sferen van mijn stem te komen. Oefeningen voor adem en voor het doorstromen van energie ontstonden, en na ruim 30 jaar doe ik ze nog steeds. 

In mijn workshops werk ik met de stem vanuit je gehele wezen. Mijn oefeningen gaan over het laten stromen van je energie. Je adem en stem begeleiden je bij het proces naar binnen toe. Het helpt je voelen en reageren van binnenuit. Het bevordert het doorstromen van energie, en het opruimen van blokkades. Het is een innerlijke reis met je stem als gids."

EEN PAAR REACTIES DIE IK MOCHT ONTVANGEN:

“Ik voelde me meteen veel vrijer in mijn lichaam, waardoor ik mijn stem voor de klas veel beter onder controle had”
” het is zo bijzonder dat alles zo een geheel wordt in deze workshop”
“ik heb er heel veel aan gehad, doe sommige oefeningen nog regelmatig met mijn collega’s”
” Dit wil ik altijd wel doen, ik knap er enorm van op”

music theater art philosophy workshop yoga vegetarian photography
Nearby hotels and apartments
Samana Yoga Center
Droogbak 11, Amsterdam, 1013, Noord-Holland, Netherlands
Samana Yoga Center
Droogbak 11, Amsterdam, 1013, Noord-Holland, Netherlands
Dress Code: gemakkelijke losse kleding