Blind-Date Tantra Massage Avond

Friday  24 May  2019    Friday  30 August  2019
Save Saved
Last update 27/05/2019
  25

Recurring event

Blind-Date massage avonden
De data en locatie van de eerste zes Blind-Date open massage avonden zijn bekend. Bewustzijn-Centrum BaLa in Huizen, in het midden van Nederland, zal de locatie zijn van 6 vrijdag avonden van 19.30 (inloop en 20 uur beginnen) tot max 23.00 uur en de data zijn:
* 24 mei: prana flow massage avond. vrouwen zijn nog welkom (vol voor mannen)
* 28 juni: de 5 elementen massage avond.
* 30 augustus: bewust spelen met touw tantra plus shibari.
* 18 oktober: blind-date intuïtieve massage.
* 15 november: kama Marma, moon point massage.
* 13 december yoni en lingam massage avond.
Kijk voor inhoud van de verschillende thema’s op de website: https://www.tantra-atma.nl/blind-date-avond/
De kosten per avond zijn 35 euro per persoon inclusief thee/water en snacks. Er kunnen elke avond maximaal 10 koppels (20 personen) deelnemen.
Inschrijven kan hier: https://www.tantra-atma.nl/inschrijvingen/
Deze “Blind-Date” tantra massage avonden zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop maar er is natuurlijk wel uitleg en begeleiding op deze avonden. De avonden zijn ontstaan omdat veel mensen die tantra lessen hebben gevolgd (bij mij of elders) dit weer met elkaar in een open massage avond willen delen. De avonden zijn daarom ook bedoeld voor gelijkgestemden met tantra en/of massage ervaring. Dit om met elkaar te connecten doormiddel van massage en of andere tantrische oefeningen. Iedereen is welkom op deze avonden, als single of als koppel, er is geen leeftijdgrens of categorie en we proberen zoveel mogelijk gelijke aantallen vrouwen en mannen te hebben. Als je komt als koppel mag je ook als koppel deelnemen maar je mag ook uitwisselen met andere koppels of deelnemers. We maken of kiezen vooraf dan ook geen koppels (behalve als je als koppel samen wil) maar laten dat ontstaan op de avond zelf.
meer informatie en inschrijven:
https://www.tantra-atma.nl/blind-date-avond/
Johan Raaimaker
www.tantra-atma.nl

workshop