Bhakti Flow Yoga

Friday  22 March  2019  9:30 AM    Friday  22 March  2019 11:00 AM
Save Saved
Last update 23/03/2019
  379

Recurring event

Bhakti Flow Yoga
From 11 Jan 2019 to 26 Apr 2019
Go to the event

Bhakti Yoga betekent overgave aan Liefde. Het is een uitnodiging om vanuit jouw hart te leven en te verbinden met je hogere Zelf.
In deze les neemt Blanca je mee op deze reis aan de hand van meditatie, ademhaling, mantra, Yogahoudingen en als afronding een eindontspanning.
We starten de les met een meditatief kijkje in je Zelf en een ademhalingsoefening. Je neemt hier ruimte om te arriveren, balanceren en te vitaliseren. We openen de les met een mantra, ondersteund door het harmonium. Door de krachtige vibratie van de mantra en het harmonium ontspant de mind en ontwaakt het hart. Vervolgens doen we een heerlijke serie Yogahoudingen die wordt afgesloten met een eindontspanning. Soms is er daarna nog ruimte voor meer adem en mantra om weer vitaal en met een ontwaakt hart weer verder te kunnen met je dag!
Deze Yogales is een van vele activiteiten van The Bhakti Groove, een fijn collectief van Yoga-liefhebbers die als missie hebben om het Bhakti Yoga gevoel te verspreiden in Amsterdam en omstreken.
Meer weten?
www.thebhaktigroove.com.
Praktische info space.2B:
We vragen een bijdrage van €14 per losse les. Als je een 10-rittenkaart koopt betaal je €100. Deze kaart is dan 12 weken geldig. Met deze 10 rittenkaart kun je ook andere lessen bij space.2B volgen, als dit staat aangegeven.
Een losse les alleen gepast contant te betalen, 10 ritten kan eventueel met een tikkie. Ook ONE-fitters zijn welkom!
Matjes, blokken en dekens zijn aanwezig.
Fijn als je uiterlijk 5 minuten voor de les start aanwezig kunt zijn, zodat de les op tijd kan starten.
Het adres is Baarsjesweg 188. We zitten naast de moskee (als je met je gezicht naar de moskee en rug naar het water staat, is space.2B aan je linkerhand.
space.2B is een initiatief van Blanca Blanca. Let op: hoe lang ik gebruik kan maken van deze ruimte is niet bekend. Ieder event wat ik hier plan is daarom onder voorbehoud. Blijf op de hoogte via de FB pagina van Space 2B Amsterdam en/of B-conscious bedrijfsyoga Amsterdam.

yoga
Nearby hotels and apartments
space.2B Amsterdam, Baarsjesweg 188
Baarsjesweg, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
space.2B Amsterdam, Baarsjesweg 188
Baarsjesweg, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland