Barefoot Business Walk Delft 16 mei 10u-12u

Thursday  16 May  2019  10:00 AM    Thursday  16 May  2019 12:00 PM
Save Saved
Last update 17/05/2019
  1094

Op blote voeten maak je direct contact met de aarde onder je. Drukpunten in je voetzool worden gestimuleerd, en hebben effect op je hele lichaam.
Blootsvoets wandelen werkt aardend, ondersteunend en stimulerend voor je lichaam én geest! Perfect dus om dit natuurlijke effect in te zetten in je business.
Elke maand is er op een donderdag onder de wassende maan een Barefoot Business Walk bij de Heemtuin in Delftse Hout. We verzamelen om 9:45u bij De Papaver. Om 10:00u gaat de wandeling van start, en rond 12:00u eindigen we weer bij ons startpunt.
De energie van de wassende maan helpt nog eens extra bij het stimulerende effect van blootsvoets wandelen. Ideaal om creatieve ideeën uit te werken, te brainstormen of te mijmeren over een nieuwe richting in je bedrijf.
Heb je een specifieke vraag, kwestie of onderwerp waar je graag op in wilt gaan? Laat het me van tevoren weten of benoem het ter plekke. We werken in de flow van het moment.
De Barefoot Business Walks zijn op pay-what-you-can basis; op donatie dus. Ik voorzie in een donatie-box waar je jouw bijdrage in kunt voegen. Al naar gelang wat voor jou mogelijk is :)
Dit is het Facebookevent voor de eerstkomende Barefoot Business Walk. Je kunt me ook een berichtje sturen om je aanwezigheid aan te geven. Ik ben er sowieso, dus je kunt ook op het laatste moment nog aansluiten. Alleen bij hele heftige regenval gaat de Walk niet door; dit geef ik aan via het Facebookevent en mijn eigen pagina.
Neem mee:
- schoenen die je makkelijk aan en uit kunt trekken (je mag de hele wandeling blootsvoets doen, maar dat hoeft niet)
- een handdoekje/washandje/etc wat vies mag worden, om je voeten af te vegen- eventueel een dekentje of iets om op te zitten, zeker bij nattig weer. Een deel van de Walk vindt stilstaand of -zittend plaats ;)
- iets te drinken en/of te eten. Naderhand kun je natuurlijk de lunch gebruiken bij De Papaver of een van de andere mogelijkheden in Delftse Hout. Dit is op eigen initiatief en geen onderdeel van de Barefoot Business Walk (maar wel een aanrader!)
Ik zie je graag op 16 mei rond 9:45u, voor de first ever Barefoot Business Walk van De Wilde Ondernemer!

food business
Nearby hotels and apartments
Papaver Delft
Linnaeuspad, Delft, Zuid-Holland, Nederland
Papaver Delft
Linnaeuspad, Delft, Zuid-Holland, Nederland