Back to Business - Open Coffee Waalwijk

Thursday  14 September  2017  9:00 AM    Thursday  14 September  2017 11:00 AM
Save Saved
Last update 15/09/2017
  894

Back to Business Open Coffee Waalwijk op 14 september!


Nu de meeste ondernemers ook weer terug zijn van hun welverdiende vakantie, gaat het netwerk Open Coffee Waalwijk op donderdag 14 september weer aan een nieuw seizoen beginnen. Aan een nieuw seizoen begin je meestal met nieuwe energie en nieuwe ideeën. En netwerken is precies de basis om deze nieuwe ideeën uit te werken en goed in de markt te zetten.

Het thema deze maand is "Back to Business". Sinds vorig jaar houden we naast de gebruikelijke (netwerk)onderdelen ook een #Durftevragen-sessie. Heb je een vraag, waarbij je wel wat hulp en vooral brainstormkennis van je collega ondernemers kunt gebruiken. Laat het ons dan aan het begin van de bijeenkomst weten!

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Atelier Winterdijk 30B en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een leuk gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Programma

09.00u - Ontvangst
10.00u - 10-uurtje, mededelingen en #Durftevragen
11.00u - Eind van de bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Niet iedereen gebruikt Facebook of LinkedIn. Daarom gebruiken we Eventbrite. Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook, meld je dan ook aan in het Facebookevent.

Organisatie

Open Coffee Waalwijk wordt georganiseerd door Alfred van der Pas en IngerMarlies Leeuwenburgh van Atelier Winterdijk 30b, Lisette Thomas-Spaans van Elpédé en Michiel van den Broek, Microsoft Office Specialist.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Atelier Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Hier parkeer je de eerste twee uur gratis. Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Atelier Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk! Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina!

business
Nearby hotels and apartments
Atelier Winterdijk30b
Winterdijk 30b, Waalwijk, 5141, NB, Netherlands
Atelier Winterdijk30b
Winterdijk 30b, Waalwijk, 5141, NB, Netherlands