Baarmoeder rite en overnachting in joert

Friday  12 October  2018  7:30 PM    Saturday  13 October  2018 10:30 AM
Save Saved
Last update 14/10/2018
  477

De Rite van de Baarmoeder is de 13e Rite van de Munay Ki. Een mooie en krachtige initiatie vanuit de Inca traditie en brengt ons in direct contact met de collectieve vrouwelijke lijn. EEN GESCHENK AAN JEZELF, door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
Tijdens dit ritueel eren wij onze baarmoeders, wij erkennen deze als een plek van creatie, een heilige Goddelijke plek dat in staat is leven te schenken. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze Moeders en Grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Het is NU de tijd om dit los te laten en te helen. Het is tevens een ritueel met Moeder Aarde omdat zij ons op haar beurt ook leven geeft! NU is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is, boordevol kracht, maar ook zacht, liefdevol en wijs.
Een bijzonder mooi ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn! Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.
Het is de bedoeling dat dit ritueel gedeeld wordt tussen vrouwen over de hele wereld, omdat wij als vrouwen ons mogen verbinden en versterken. Wij zijn uiteindelijk de sleutel tot het overleven van de mens. De vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, misbruikt en onderdrukt in allerlei vormen en vindt helaas nog altijd plaats in de patriarchale wereld waar we in leven. Het is de hoogste tijd dat het goddelijke in elke vrouw geëerd, erkend en gevoed wordt!
Er bestaat een lijn van vrouwen, de vrouwen spirit van de jungle uit de Amazone, die zichzelf hebben berijd van lijden, Deze vrouwen lijn wil ons aan het volgende herinneren:
‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven!’
Je wordt geheeld, bevrijd van lijden, en herboren in Eigen kracht, Eigenwaarde, Eigenliefde en Eigen schoonheid… Je vrouwelijke energie mag weer gaan stromen!
Wij als vrouwen zijn zacht, wild, krachtig, liefdevol.. dit alles en nog veel meer! Laten we onze vrouwelijke energie eren en vieren! Gun jezelf dit prachtig geschenk!
Je hoeft niet ingewijd te zijn in de andere Munay Ki inwijdingen, om deze initiatie te ontvangen. Deze inwijding staat hier los van. We gaan een mooie, bijzondere, helende dag met elkaar beleven, misschien gebruik ik mijn Heyoka
Geld mag geen reden zijn waarom je deze Rite niet zou mogen ontvangen, laat het me weten. Je krijgt nog info over hoe je je mag voorbereiden op deze bijzondere speciale BAARMOEDER RITE. Ik hoop je daar te ontmoeten.. kosten € 77 all in

Nearby hotels and apartments
Pater Jac. Schreursweg, Heel, Maasgouw, Limburg, Nederland, 6097NJ, Nederland
Pater Jac. Schreursweg, Maasgouw, Limburg, Nederland
Pater Jac. Schreursweg, Heel, Maasgouw, Limburg, Nederland, 6097NJ, Nederland
Pater Jac. Schreursweg, Maasgouw, Limburg, Nederland
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.