AYA (Jong & Kanker) Retraite | Meditatie, rust en ontmoeten

Friday  12 October  2018  10:00 AM    Monday  15 October  2018 4:00 PM
Save Saved
Last update 16/10/2018
  847

Tijd voor een paar dagen gevuld met RUST, ZINGEVING en goed VOOR JEZELF ZORGEN? Lees dan snel verder! ????
Je bent in de bloei van je bestaan, volop bezig met LEVEN, en dan trekt de diagnose kanker plots aan de handrem...
Je leven staat op zijn kop, er komt zoveel op je af en vaak is er weinig tijd voor contact met jezelf.
Op een bepaald moment zul je je leven weer langzaam proberen op te pakken. Dat is niet altijd even makkelijk. Om je heen leven je leeftijdsgenoten op volle toeren door en ben je veelal omringd door oudere medepatiënten. Ook kunnen er bijvoorbeeld vragen opkomen over wat nou echt belangrijk is in jouw leven en wie jij bent als persoon.
Naast deze levensvragen, kunnen ook slaapproblemen, pijn, vermoeidheid, stresssymptomen, angst en zorgen over de toekomst thema's zijn waar je tegenaan loopt.
Het kan dan helpen om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf en met aandacht stil te staan bij hoe het met je is, en wat je verlangt in deze tijd van het leven. En dat is precies wat we deze herfst gaan doen!
In een prachtig oud landschap, op een plek waar warmte, zorg en verstilling centraal staan, kom je tot rust en word je uitgenodigd om met aandacht letterlijk en figuurlijk stil te staan bij wat de diagnose kanker in jouw leven betekent. Je krijgt de mogelijkheid actief ruimte te maken voor wie je nog meer bent dan je ziekte, voor wat je nodig hebt om met hernieuwde energie verder te gaan met je leven. En natuurlijk ontmoet je er andere jonge mensen die weten wat jij doormaakt, waarmee je samen op zoek kunt gaan naar jouw richting in dit leven.
Een retraite op de Hof van Kairos: meditatie -en aandachtsoefeningen, op jezelf zijn, wandelingen door de natuur, uitwisseling met anderen, zorg voor het lichaam in de vorm van massages en lekker eten: ze helpen je om weer in contact te komen met jezelf.
Ben je eraan toe om een paar dagen écht voor jezelf te zorgen, en hernieuwde energie op te doen?
Stuur dan een mailtje naar info@hofvankairos.nl, of bel op 0543-563763
WAT: 4 dagen tot jezelf komen in een prachtige omgeving
WANNEER: vrijdag 12 – maandag 15 oktober 2018
Heb je wel interesse in de retraite, maar zijn deze data niet geschikt, neem dan contact op voor de mogelijkheden in 2019!
WAAR: Hof van Kairos | Vosseveldseweg 17, 7107 AD Winterswijk Kotten
VOOR WIE: jongvolwassenen die kanker hebben of dit in het verleden hebben gehad.
Onder jongvolwassenen verstaan wij 18 - 35 jaar, maar val je hier (net) buiten, neem dan vooral even contact op!
KOSTEN: Op de Hof van Kairos worden de retraites betaald naar draagkracht. Bij deze retraite kun je kiezen tussen een eigen bijdrage van €100, €200 of €300. De rest van de kosten wordt gesponsord door Stichting Roparun
AANMELDEN: Mail naar info@hofvankairos.nl, of bel 0543-563763
Voor vragen kun je natuurlijk altijd een (privé)bericht via Facebook sturen!
---
N.B. Dit initiatief wordt georganiseerd vanuit de Hof van Kairos en financieel ondersteund door Stichting Roparun.
De op Facebook door het Platform gedeelde AYA-activiteiten, worden veelal georganiseerd, geïnitieerd en/ of gecoördineerd door de AYA Activiteiten Commissie (AAC) vanuit Stichting Jongeren en kanker. Wanneer niet de gehele organisatie van de activiteit in handen van de AAC ligt, streeft zij ernaar de activiteit in samenspraak met de organiserende partij tot een succes te maken, door o.a. het onder de aandacht brengen van de activiteit bij de doelgroep, en het leveren van directe input en feedback.
De AAC is een groepje van acht enthousiaste jonge mensen die kanker hebben gehad.
Zij zetten zich in voor de organisatie van leuke activiteiten waar jongvolwassenen die tussen de 18 en 35 jaar kanker hebben gekregen elkaar kunnen ontmoeten.
De AYA Activiteiten Commissie (AAC) opereert onder de vlag van de patiëntenvereniging 'Stichting Jongeren & Kanker' (www.jongerenenkanker.nl), en werkt daarnaast nauw samen met het Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Platform (www.AYA4NET.nl).

food
Nearby hotels and apartments
Vosseveldseweg 17, 7107AD Kotten
17 vosseveldseweg, kotten, 7107
Vosseveldseweg 17, 7107AD Kotten
17 vosseveldseweg, kotten, 7107
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.