Aanvang curussen salsa Basis 1, 2, 3 en gevorderden

Tuesday  16 April  2019  7:00 PM    Wednesday  17 April  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 18/04/2019
  347

Dinsdag 16 april en woensdag 17 april a.s. starten wij met de cursussen Salsa beginners 1, 2, 3 en gevorderden.
De cursus beginners basis 2 start op dinsdag 16 april van 19:00 tot 20:00 uur, deze cursus bestaat uit 10 lessen. Een ieder die salsa basis 1 gevolgd heeft kan zonder problemen instromen onze instructeurs en assistentes zorgen dat u optimaal begeleid wordt. Tevens maken na afloop van ieder les een filmpje van hetgeen u die avond geleerd heeft, zodat u dit op u gemak thuis nog een keer kan bekijken.
Op Woensdag 17 april gaan wij wij om 19:00 uur tot 20:00 uur van start met de cursus Salsa beginners basis 1, duur van de cursus 10 lessen. Om u kennis te laten maken met de salsa betaalt u voor deze cursus geen € 50 maar slecht € 30 p.p. Onze instructeurs en assistentes zorgen voor een optimale begeleiding. Na afloop van ieder les wordt er een filmpje gemaakt van hetgeen u die avond geleerd heeft, zodat u dit op u gemak thuis nog een keer kan bekijken.
Op woensdag 17 april starten wij ook met de cursussen salsa basis beginners 3 en gevorderden, duur van de cursus 10 lessen, lesgeld € 50 p.p. De cursus staat open voor een ieder die basis 1 en basis 2 heeft gevolgd. Wilt u van een ander dansschool instromen dan adviseren wij u om met één van onze docenten te overleggen welke groep voor u het beste is.
Van 21:00 uur tot 22:00 uur starten wij met salsa basis gevorderden(semi - advanced), duur van de cursus 10 lessen, lesgeld € 50 p.p. Deelname aan deze cursus staat open voor een ieder die basis 1. 2 en 3 heeft gevolgd of een dermate niveau heeft dat hij of zij zonder problemen de lesstof van de gevorderde cursus kan volgen. Ook hier adviseren wij u bij twijfel de docent te vragen naar een zijns inziens juist advies. Ook van het door u geleerde worden er instructiefilmpjes gemaakt die u op uw gemak thuis kan terugzien.
Bij Dansen bij Jansen bent u verzekerd van vakbekwame docenten en assistenten, ook organiseren wij elke maand een voor een ieder gratis toegankelijke Salsa Latin party waar u het geleerde in de praktijk kan tonen.
Dansen bij Jansen het gezelligste salsa centrum van de Noordkop nodigt u dan ook uit om met ons mee te komen dansen. Wij zijn er komt u ook.

party
Nearby hotels and apartments
Dansen Bij Jansen
Visstraat, Den Helder, Noord-Holland, Nederland
Dansen Bij Jansen
Visstraat, Den Helder, Noord-Holland, Nederland