1-daagse training Access Bars

Wednesday  27 February  2019  9:00 AM    Wednesday  27 February  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 07/03/2019
  443

Deze eerste kennismaking met de tools van Access Consciousness heet Access Bars™ Class.
❓Wat zijn en doen de Bars™ eigenlijk?
De Bars™ zijn energiebanen op en rondom het hoofd en bevatten 32 drukpunten.
In deze banen (Bars™) zitten alle gedachten, emoties, patronen, ideeën, overtuigingen, houdingen en aannames die we op een bepaald moment in ons leven als waarheid hebben omarmd. Zodra de punten worden aangeraakt, zul je merken dat je moeiteloos en gemakkelijk alles kunt loslaten wat jou belemmert om te ontvangen!
Je kunt deze interne ‘programma’s’ vergelijken met een harde schijf op je computer waarin alles ligt opgeslagen.
Wanneer energie gaat vastzitten in ons lichaam, uit zich dat vaak in stress, onzekerheid, slapeloosheid, geen vertrouwen in onszelf. Het beperkt ons in onze creativiteit, puur ZIJN, en de mogelijkheden om te worden wie we diep van binnen zijn. Als we vrij zijn van die beperkingen, zal de energie weer vrij kunnen stromen en ons toegang geven tot een bron van oneindige mogelijkheden en keuzes.
Access Bars is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.
Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.
Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.
❓Hoe werkt het dan?
Tijdens een Bars Class leer je de techniek snel en effectief door 2 behandelingen te geven, en 2 te ontvangen. Er wordt gewerkt op een behandeltafel of met een relax-stoel. Met behulp van een ‘headChart’ leer je de verschillende grepen toepassen.
Iedere ‘Bar’ komt overeen met een specifiek levensgebied met bijbehorende aspecten. Zo zijn er o.a. energiebanen voor communicatie, creativiteit, geld, veroudering, seksualiteit, kracht, verdriet, plezier, genezing, dromen, en onze basis, ons fundament.
Tijdens het nalopen van de Bars™ raak je steeds meer aanwezig in het nu en ga je het leven creëren zoals je het wil hebben. Je komt los van negatieve energie die je wellicht tijdens je kindertijd hebt vastgezet (onbewust), maar ook uit vorige leven(s) kan nog best wat aanwezig zijn in jouw huidige lijf.
Een Bar die veel mensen aanspreekt is Geld. Want hoe zou het zijn om oordelen over geld eindelijk helemaal los te kunnen laten, zodat je in staat zal zijn de energie rondom Geld eens vrij te laten stromen? Geen beperkingen, alleen nog kansen en creaties?
Stel jezelf de vraag maar eens: ‘Hoe wordt het nog beter dan dit?’ of ‘Wat is er nog meer mogelijk?’
Vragen stellen geeft meer ruimte in ons hoofd, laat ons kiezen voor de mooiste opties! Je hoeft geen antwoorden te ‘be-denken’, ze zitten in ons.
JE KUNT METEEN AAN DE SLAG!
Na deze cursus mag je deze healingtechiek direct uitvoeren in privé sfeer of in je praktijk. Ook kun je deelnemen aan “Bars swaps” dit zijn uitwissel momenten waar op je met een andere Bars Practioner de sessie uitwisselt.
PRIJS
Je kunt dit zelf leren. De prijs van jouw eerste Bars Class is 300,00 euro p.p. (vastgesteld door Access Consciousness)
De 2e en 3e herhaling is 150,00 euro p.p. (als je bijvoorbeeld zelf facilitator wilt worden)
Kinderen kunnen het ook leren. Tot 15 jaar doen zij gratis mee en 16/17 jarigen betalen de helft.

sports courses technology
Nearby hotels and apartments
Pand 40 - Vitaliteitscentrum
Graaf Adolfstraat, Súdwest-Fryslân, Fryslân, Nederland
Pand 40 - Vitaliteitscentrum
Graaf Adolfstraat, Súdwest-Fryslân, Fryslân, Nederland